Ett stort utbud av reklamprodukter ger oändliga möjligheter. Däremot är ibland det bästa alternativet att välja de allra vanligaste och kanske även säkraste produkterna.

Reklampennor

En mycket populär reklamprodukt som ofta ger användning är olika sorters pennor. Dessa erbjuds ofta till förbipasserande på mässor och olika event. Det billigare alternativet är blyertspennor medan de lite dyrare alternativen är bläckpennor och stiftpennor. Vilken du som utgivare känner passar din situation bäst bestämmer du. Pennor är ett utmärkt sätt att få din logga spridd eftersom de så ofta används. Reklampennorna finns i olika sorters färger på tsreklam reklamprodukter vilket ger många alternativ för just din logga.

Muggar med tryck

Ett annat vanligt alternativ är olika muggar med tryck. Dessa finns i alla möjliga material, färger och kan anpassas för rätt situation. Engångsmuggar passar bra vid mässor där provsmakning av te eller kaffe erbjuds. De fungerar även bra vid ställen där gratis vatten erbjuds och en mugg behövs. I vissa fall, som i kaffehus och rosterier, kan porslinsmuggar göra succé. Det är ett lite dyrare alternativ men när ett kaffehus erbjuder sin egna kaffemugg så uppstår en känsla av professionalitet. Det finns även muggar som är anpassade för bilfärder som ger mer av en lyxigare känsla.

Tygpåsar med tryck

Tygpåsar med tryck på är ett mycket bra alternativ då det ständigt behövs av alla sorters människor och verkligen ger användning. Dessa fungerar nästan i alla branscher och det allra bästa är att de kan användas under en mycket lång period. Dessutom är ett av de vanligaste användningsområdena för tygpåsar mitt inne i staden då folk ständigt behöver bära föremål fram och tillbaka. Det får en stor mängd människor att se din logga så fort en av dina tygpåsar används. Med andra ord så är detta ett mycket bra alternativ vid nästan alla lägen.